O meni

Stribor Marković

Ja sam Stribor i prije svega želim vam dobrodošlicu na naš online edukativni projekt. Svjestan sam kako nalazite puno kontradiktornih informacija iz područja mikronutricije i ljekovitih biljaka, pa nam je cilj povećati razinu znanja i dati objektivne podatke i znanja iz tog područja.

Diplomirao sam farmaciju i medicinsku biokemiju, doktorirao farmaceutske znanosti. Radio sam u područjima istraživanja i kontrole kvalitete u farmaceutskoj industriji. Oba područja moraju biti znanstveno utemeljena i ta povijest mojeg profesionalnog života je vrlo bitna. U kontekstu mikronutricije i ljekovitih biljaka područja već godinama imam produktivnu suradnju s Farmacia ljekarničkim sustavom. Svi zajedno bavimo se savjetovanjem pacijenata unutar okvira ljekarničke prakse, što je veliki test realnosti za teoriju koja vam je prezentirana. Niz godina aktivno se bavim edukacijom, uglavnom medicinskih djelatnika, iz ovog područja.

Kolegica Vlatka i ja smo shvatili kako je potrebno nadići razinu predavanja uživo kako bi znanje postalo dostupno svima koji ga žele naći. Osim znanja, uvijek je potrebno iskustvo u didaktici kako bi razne struke koje i nisu nužno samo biomedicinske, mogle pratiti slijed predavanja i naučiti s lakoćom. Hvala na povjerenju i interesu.

Online edukacija

Plantagea edukacija

Prednosti online edukacije

Scroll to Top

Ova stranice koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.