Trenutačni status
Niste upisani
Cijena
24,90 €

OMEGA 3 KISELINE

Omega 3 kiseline nisu ništa različite od vitamina. Neophodne su našoj fiziologiji i sami ih ne možemo stvoriti- potrebno ih je unositi hranom.

Važnost omega 3 kiselina prepoznali smo pred točno stotinu godina.

Vidjet ćemo da li su one samo marketinški razvikane ili jednostavno, kao i brojne druge tvari koje sami ne možemo sintetizirati, imaju neku određenu funkciju.

Njihova važnost u kontekstu zdravlja živčanog i krvožilnog sustava je neprocjenjiva. Pokazat ćemo koja je njihova realna primjena u našem organizmu.

Glavna slabost omega 3 kiselina kao suplemenata je kvaliteta i trebamo vidjeti koja hrana bogata njima (ne samo riba!) je važna u prehrani.

U tečaju ćete saznati:

  • Povijest istraživanja omega 3 kiselina
  • Što su EPA i DHA
  • Izvori EPA i DHA
  • Koja su biljna ulja bogata omega 3 kiselinama
  • Priču o ribama u kontekstu omega 3 kiselina
  • Fiziologija omega 3 kiselina
  • Koje su preporučene doze
  • U kojim oblicima omega 3 kiselina dolaze na tržište
  • Koji su novi oblici omega 3 kiselina
  • Koji su zahtjevi kvalitete za omega 3 kiselina
  • Tko je u riziku manjka
  • Trebamo li se bojati interakcija

Tečaj je namijenjen:

  • osobama sa završenom edukacijom iz kemije
  • osobama sa završenom edukacijom iz biomedicinskog područja
  • nutricionistima
  • svima koji sami stekli predznanje iz područja kemije i biomedicine

Pristup tečaju: 10 dana od dana upisa

PODIJELI

  • 4 poglavlja:
      1. Uvod u omega 3 kiseline
      2. Fiziologija omega 3 kiselina
      3. Oblici omega 3 kiselina
      4. Kome preporučiti omega 3 kiseline?
  • Materijali u poglavljima:
          • video tečaja (73'30'')
          • pisani materijali (31 kartica)
  • Kviz
Scroll to Top

Ova stranice koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.